Topp 7 mest kreativa och roliga sätt som människor har utkrävt hämnd!

kreativa och roligaste sätten som människor har fått hämnd på

När någon gör oss upprörda försöker vi oftast hålla oss lugna, erbjuda förlåtelse, försöka vara den större personen och gå vidare. I vissa situationer kan vi dock inte undertrycka vår önskan att hämnas på något sätt. Och vissa människor där ute har använt sig av några knasiga och roliga metoder för att söka hämnd! Försök att inte få några idéer när vi listar några av dessa – och förhoppningsvis ofarliga – hämndaktioner.

7. En sång om bagage

Vissa flygbolag är usla på att skydda passagerarnas bagage. Det händer ofta att bagage skadas eller till och med försvinner. När detta händer vet många människor inte vad de ska göra. Den kanadensiske musikern Dave Carroll visste precis vad han skulle göra åt saken.

Han bestämde sig för att göra en låt om sin upplevelse och hur hans gitarr skadades av flygbolaget. Det bästa är att låten blev så populär att bolagets värde sjönk med 10 procent inom cirka fyra veckor efter att YouTube hade släppt videon med låten, enligt BBC. Denna förödande förlust skulle ha köpt Carroll mer än 51 000 ersättningsgitarrer.

6. Ät inte min mat!

Vissa säger att hämnd smakar sött. Detta är dock inte fallet när hämnd innehåller stora portioner senap. Att ha gemensamma kylskåp och skåp är ofta ett recept för katastrof eftersom det ofta utlöser intensiva debatter på arbetsplatsen om vem som åt vad.

Enligt en berättelse på Reddit bestämde sig en man från Leeds, som var trött på att hans kollegor åt upp hans munkar, för att ta saken i egna händer. Han tog med sig ett färskt paket munkar till jobbet en dag och injicerade med hjälp av en spruta stora mängder engelsk senap i var och en av dem. Därefter förseglade han paketet på nytt. Man kan lugnt säga att ingen av hans kollegor vågade stjäla en annan munk igen efter att ha fått en mun full av senap.

5. Har du växel?

År 2009 tog en student vid namn Jordan Renken småsintheten till en ny nivå när han kom ut från en bar och upptäckte att hans bil hade bogserats bort. Han behövde 88 dollar för att betala för att få sin beslagtagna bil frigjord, och det ledde till att han fick gå en 2,5 mil lång promenad hem.

Jordan bestämde sig för att betala böterna och samtidigt hämnas på bärgningsföretaget – han levererade böterna i form av 8 800 pennies! Till en början vägrade kassörskan att ta emot betalningen och trodde att han var galen, men Recken hade gjort sin research i förväg och visste att de var skyldiga att ta emot pengarna så länge de var lagliga betalningsmedel. Han var så envis och vägrade att backa till den grad att kvinnan ringde polisen, som anlände och tyckte att situationen var skrattretande. Efter nästan en timmes debatt lyckades Recken faktiskt få tillbaka sin bil och gav samtidigt den anställda den värsta dagen hon någonsin haft.

4. Trix i Drive-Thrun

Stora uppvisningar av offentlig aggressivitet kan överskattas. Ibland är de mest tillfredsställande typerna av hämnd de smygande, passivt aggressiva typerna. Detta var fallet för en kund på McDonald’s drive-thru i augusti 2019, som gjorde en beställning på hämnd samt en beställning på mat.

Medan han gjorde sin beställning började en otålig kvinna bakom honom att tuta och förbanna mannen för att det tog för lång tid. Sedan, i en oväntad vändning, betalade han vänligt nog både kvinnans och sin egen mat. Kvinnan såg detta och började tänka om och ångra sina handlingar. Men när han fortsatte till hämtningsfönstret visade han kvittot för var och en av de två beställningarna, tog emot båda och körde sedan självbelåtet iväg med kvinnans mat!

3. Inköpslistan

I mars 2019 kom en bloggare vid namn Baby Sideburns på ett roligt sätt att hämnas på sin man och ta ut all sin frustration över hans lathet. Karen Alpert började tröttna på att hennes man låg i soffan medan hon fick ta hand om hushållsarbetet, så hon tänkte ut en listig plan.

Hon gjorde en lång inköpslista med många saker, gav den till sin man och skickade ut honom till snabbköpet. Men de varor som hon skrev ner fanns inte. Så Karen ställde sin telefon på tyst medan hennes naiva make aningslöst letade efter osur grädde, jordgubbar utan frön mm

2. Flygplatsarresten

Londonbon Angel Exford fick den ultimata hämnden på sin pojkvän 2018 efter att ha insett att han bara var en bedragare. Hon började lägga märke till röda flaggor när han postade bilder med dyra bilar på Instagram, trots bristen på pengar han hade tillgängliga i verkligheten. På deras första dejt, efter att ha hävdat att han hade tappat bort sin plånbok, tvingades de använda Angel’s kort för att betala för måltiden.

Det visade sig att mannen faktiskt hade stulit hennes kortuppgifter på dejten och hade använt informationen för att köpa Instagramföljare samt saker till en annan flickvän! Hon avslöjade hans bedrägliga beteende på sociala medieplattformar, vilket blev viralt med tusentals likes och reposts. Hon var dock inte nöjd med detta. Efter att ha upptäckt att han planerade en semesterresa med sin andra flickvän fick hon sin ultimata hämnd och fick honom offentligt arresterad på flygplatsen innan han kunde åka iväg på sin romantiska semester – som finansierades med Angels pengar!

1. Stöket på flygplatsen

Hämnd kan ofta gynna mer än en person, ibland kan den till och med gynna ett flygplan fullt av människor. Detta var fallet för ståuppkomikern Steve Hofstetter när han mötte en otroligt otrevlig kvinna på en flygplats 2017. Kvinnan pratade högt i telefon och var omedveten om sin hund, som hade gjort nummer två bredvid henne. Många vittnen blev förfärade och frågade kvinnan: ”Ska du inte städa upp det där?”. Till Steves förvåning svarade kvinnan: ”Det finns folk för det”.

Alla satte sig så långt bort från kvinnan som möjligt i avgångsområdet, men Steve satte sig bredvid henne och frågade artigt vart hon skulle. ”Jag ska till Tokyo”, svarade hon. Steve svarade då: ”Åh, då är det bäst att du skyndar dig. Det flyget flyttades till gate 53C. Det här är flyget till London.” I panik rusade kvinnan till andra sidan av flygplatsen, och när hon förstod att hon hade blivit lurad hade hon missat sitt flyg! Steve hade egentligen inte tänkt sig att detta skulle hända; hans avsikt var bara att ge henne en stund av panik!