10 mest populära snussorterna

snus

Snus har en lång historia och är en populär form av tobaksprodukt i många delar av världen. Det finns ett brett utbud av snussorter tillgängliga på marknaden, var och en med sin egen unika smakprofil och nikotinhalt. I denna topplista kommer vi att utforska de 10 mest populära snussorterna som har fångat förmånen hos snusentusiaster runt om i världen.

1. Göteborgs Rapé

Göteborgs Rapé är en av de mest kända och älskade snussorterna i Sverige. Den har en mild smak av tobak kombinerat med noter av lavendel och citrus, vilket ger den en fräsch och balanserad profil.

2. General

General är en annan svensk klassiker som har funnits på marknaden sedan 1800-talet. Den har en mer robust smak med inslag av bergamott, vilket ger den en kryddig och karakteristisk profil.

3. Ettan

Ettan är en av de äldsta snussorterna och har funnits på marknaden sedan 1822. Den har en distinkt smakprofil med inslag av rökig tobak och en lätt sötma.

4. Thunder

Thunder är känt för sin höga nikotinhalt och starka smak. Det finns olika varianter av Thunder med olika smakprofiler, från klassisk tobak till mer exotiska smaker som hallon och mint.

5. Skruf

Skruf är en modern snussort som har vunnit popularitet för sin rena smak och höga kvalitet. Den finns i olika varianter, inklusive portionssnus och lössnus.

6. Oden’s

Oden’s är känt för att vara ett av de starkaste snussorterna på marknaden. Med en hög nikotinhalt och kraftfull smak, tilltalar den de som föredrar en intensiv snusupplevelse.

7. Jakobsson’s

Jakobsson’s är känt för sina innovativa smaker och höga kvalitet. Deras sortiment inkluderar en mängd olika smaker, från klassisk tobak till fruktiga och kryddiga varianter.

8. Granit

Granit är en annan svensk klassiker med en traditionell tobakssmak och en viss sötma. Den är välbalanserad och tilltalar de som föredrar en mer återhållen snus.

9. Catch

Catch är känt för sina variationsrika smaker och moderna förpackningar. Deras sortiment inkluderar allt från traditionell tobak till mer exotiska smaker som eukalyptus och lakrits.

10. Mustang

Mustang är en relativt ny snus på marknaden som har vunnit popularitet för sin rena tobakssmak och höga kvalitet. Den är tillgänglig i olika varianter, inklusive portionssnus och lössnus.